/ L’equip

I qui hi ha darrera de tot això? Som dues noies inquietes que feia temps que volàvem per separat fins que vam veure que ajuntar-nos seria una bona manera de sumar forces i coneixements. Cadascuna li aporta un punt de vista diferent a cada projecte, vivint-los com si fossin una miqueta nostres. Som aquestes:

Dissenyadora gràfica i especialitzada en comunicació corporativa. Fundadora del LOCAL Coworking, un espai de treball compartit a Guissona creat amb molta cura i molt detall. Apassionada, curiosa, observadora i decidida a fer que les coses passin!

Sònia Esteve Fitó
Direcció creativa i gestió de projectes
sonia@localcomunicacio.cat
Linkedin

Formada en Belles arts i il·lustració, i posteriorment especialitzada en disseny gràfic. Ha treballat en projectes per l'Ajuntament de Barcelona i Cavall Fort, entre d'altres. Com tots els nens, va començar a dibuixar des de ben petita. La diferència és que no ha deixat mai de fer-ho!

Marta Casals Marquilles
Disseny, il·lustració i comunicació gràfica
marta@localcomunicacio.cat

/ Naixement

L’estudi neix de les ganes de donar valor als professionals, empreses i entitats del centre del país. Creiem que podem ajudar-les (ajudar-vos) a néixer i a créixer, i també creiem que una bona comunicació és fonamental tant per petites com per grans organitzacions. Vam decidir donar forma a aquesta necessitat, i al juny del 2018 començàvem a collir els primers fruits d’aquest nou projecte engrescador que assolim amb tantes ganes!

LOCAL Comunicació va lligat a LOCAL Coworking  De fet, un projecte neix de l’altre i l’altre neix de l’un, i es retroalimenten professionalment i a vegades també moralment. Treballar des del Coworking ens ajuda a formar part d’una xarxa d’empreses i professionals que ens permeten, per un costat, treballar acompanyats (que sempre s’agraeix), i per l’altre, obrir portes a noves oportunitats i nous reptes professionals. Vaja, que ens dóna feina! Perquè l’un coneix a l’altre que sap que fas allò i que li ha dit al cosí que tal. Ja sabeu de què va això dels pobles…