En compliment de la llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic: Titular de la pàgina web: Sònia Esteve Fitó. Està domiciliada al carrer Riu Sió, 1 de Guissona i amb NIF 78094107E. Adreça de correu electrònic de contacte hola@localcomunicacio.cat. www.localcomunicacio.cat és l’adreça web de Local Comunicació, mitjançant la qual ofereix als usuaris d’Internet informació sobre l’empresa i els serveis que ofereix. Tel 669.421.224.

Propietat intel·lectual


© Copyright 2018 Local Comunicació (Sònia Esteve Fitó), tots els drets d’explotació estan reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquesta pàgina web són Propietat de Local Comunicació (Sònia Esteve Fitó). Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Tampoc s’autoritza: * Presentació d’una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany a Local Comunicació (Sònia Esteve Fitó) per mitjà de “framing”. * La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de Local Comunicació (Sònia Esteve Fitó) mitjançant “in line linking”. * L’extracció d’elements del lloc web causant perjudici a Local Comunicació (Sònia Esteve Fitó) conforme les disposicions vigents.

Informació adicional


Per a la seva comoditat, aquest lloc web conté enllaços d’hipertext amb altres llocs web que poden tenir polítiques de privacitat diferents. Li recomanem examinar les seves respectives clàusules sobre protecció de dades. En cap s’intercanviaran dades de caràcter personal amb aquests llocs web externs. Local Comunicació (Sònia Esteve Fitó) no es fa responsable ni del contingut, ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb llocs web pertanyents o dirigits per terceres persones. La inclusió de vincles amb altres llocs web no implica, a més, l’existència de cap tipus de vincle ni associació entre Local Comunicació (Sònia Esteve Fitó) i els seus titulars. Excepte autorització expressa de Local Comunicació (Sònia Esteve Fitó) es prohibeix l’establiment de vincles des de llocs web aliens al Local Comunicació (Sònia Esteve Fitó). De conformitat amb l’article 12 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, haurem de retenir al nostre servidor les dades de connexió i tràfic generades per les comunicacions establertes per un període de dotze mesos.

Responsabilitat dels continguts i dels enlacesLocal Comunicació (Sònia Esteve Fitó) no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís. Local Comunicació (Sònia Esteve Fitó) no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. L’única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.